Partner worden

De Stichting Basketbal Den Haag wil alle partijen rondom het basketbal in Den Haag met elkaar verbinden. Alle steun is daarbij welkom. Toekomstig Eredivisieteam The Hague Royals zal het uithangbord van de stichting worden op het gebied van topsport. Wij zoeken partners. Interesse om de basketbalsport in Den Haag een boost te geven? Interesse om met uw organisatie écht maatschappelijke impact te hebben? Interesse in een actieve businessclub waar ú ook meerwaarde uit haalt? Neem dan snel contact met ons op.

Businessclub The Hague Royals

Basketbal is een teamsport. In een basketbalteam wordt samengewerkt om binnen een aanval van 24 seconden te scoren. Ditzelfde doel streeft de The Hague Royals Businessclub ook na. Binnen dit team duurt een aanval echter drie seizoenen. En de score is duidelijk: zaken met, en voor elkaar doen. Gezamenlijk zetten we een nieuwe beweging in gang in de stad: de basketbalbeweging. Bovendien ondersteunt de businessclub ook de maatschappelijke activiteiten van de Stichting Basketbal Den Haag.

Met een lidmaatschap van de businessclub committeert een lid zich aan een partnership van drie jaren aan de The Hague Royals, én aan elkaar. Samen bestormen we de Nederlandse Eredivisie en laten we Nederland zien wat Haagse bluf precies is. De reuring die dit veroorzaakt is goed voor de naamsbekendheid van zowel The Hague Royals, als haar businessclubleden. Win-win!

De businessclub van The Hague Royals biedt voor ieder wat wils:

  • Toegang tot de businessclub;
  • Ontvangst met buffet;
  • Toegang tot de businesstribune tijdens wedstrijden van The Hague Royals voor vier personen;
  • Toegang tot de evenementen van de businessclub;
  • Vermelding van naam en logo op de website met link naar eigen organisatie en eventueel in een magazine;
  • Vermelding van naam en logo in de businessclub en bij entree van de sporthal (bijvoorbeeld met een banner).

Extra seizoenskaarten voor de businesstribune kunnen worden aangeschaft met 25% korting op de reguliere tarieven voor businesstickets. Kosten voor de businessclub bedragen 6.250 euro ex. btw op jaarbasis en contracten worden enkel voor drie jaren afgesloten.

Topsport basketbal in de sportcampus